WARSZTATY ROZWOJOWE W FUNDACJI DOBROSTAN - semestr jesienny

Zapraszamy na warsztaty rozwojowe! To nowa forma oferty Fundacji DOBROstan - spotkanie lub cykl spotkań, podczas których Uczestnicy mogą odkryć własny potencjał, nabyć nowe umiejętności, zaplanować zmiany w życiu osobistym i zawodowym, a nawet popracować nad trwałą zmianą nawyków i przekonań.

4. EDYCJA FESTIWALU DOBREGO SŁOWA

Zadanie obejmuje cykl artystyczno-edukacyjnych wydarzeń stanowiących program Festiwalu Dobrego Słowa, będących kontynuacją poprzednich trzech edycji. W trakcie Festiwalu Dobrego Słowa zwracamy bacznie uwagę na słowo, na czystość, poprawność i piękno języka, na promowanie twórców literatury i czytelnictwa, na używanie dobrych i wspierających słów, zarówno w komunikacji z innymi jak i z samym sobą. Podczas czwartej jego edycji zajmiemy się triadą: język, kultura i komunikacja, czyli trzema splecionymi ze sobą wymiarami dynamicznych przeobrażeń i wzajemnych oddziaływań.

1. EDYCJA PROGRAMU BĄDŹ

Program dla mężczyzn w sile wieku

Program „BĄDŹ!” ma na celu przegląd najważniejszych obszarów funkcjonowania współczesnego mężczyzny, aby pomóc mu uświadomić sobie, które z nich wymagają wzmocnienia, a które funkcjonują dobrze. Program daje możliwość powrotu do ustawień fabrycznych mężczyzny. Program jest po to, aby lepiej, pełniej i świadomiej BYĆ i ŻYĆ!

5. EDYCJA PROGRAMU JESTEM

Z wielką radością i przyjemnością zapraszamy na piątą edycję programu JESTEM.
To cykl 12 spotkań prowadzonych przez wspaniałych wykładowców w formie warsztatów. Program jestem powstał w wyniku osobistych zmagań z kryzysem połowy życia.
Zmagań, które na początku trudne i bolesne, ostatecznie doprowadziły do przejścia najtrudniejszej i najpiękniejszej drogi powrotu do Siebie i umocnienia świątyni własnego JA.

Śpiew dla dobrostanu, czyli koncert MOJE SERCE TO JEST MUZYK...

W czas letniego przesilenia, pomiędzy słowiańską Nocą Kupały a chrześcijańską Nocą Świętojańską a zatem czas szczególny - święto kobiet, ognia, witalności, miłości i płodności zapraszamy na wyjątkowy koncert!

EMPATYCZNE WTORKI, czyli SŁUCHAM SERCEM…

Przyjdź i opowiedz swoją historię, jeśli chcesz być wysłuchana, jeśli potrzebujesz być wysłuchany….

Odpowiem na Twoją potrzebę bycia wysłuchanym.
Nie doradzam, nie podpowiadam. Po prostu słucham!

WARSZTATY ROZWOJOWE W FUNDACJI DOBROSTAN - semestr II

4. EDYCJA PROGRAMU JESTEM

Z wielką radością i przyjemnością zapraszamy na czwartą edycję programu JESTEM.
Poszczególne kroki mają na celu uświadomienie uczestniczkom, jak ważne jest całościowe zadbanie o siebie i odpowiednia troska o każdy z wymiarów naszego istnienia (Cielesny, Umysłowy, Duchowy i EMocjonalny). Przecież jesteśmy C-U-D-Em!

WARSZTATY ROZWOJOWE W FUNDACJI DOBROSTAN - semestr I

Wy_Dobrze_Jecie
Wy_Dobrze_Jecie - Dorota Łapa i Natalia Chromińska

Wy_Dobrze_Jecie

Wydawnictwo:
Orkiszowe Pola/Dobrostan
Autor: Dorota Łapa i Natalia Chromińska

Udoskonalone i poszerzone (z nowymi zdjęciami i w twardej oprawie) wydanie książki WY_DOBRZE_JECIE to sprawdzona pozycja w kuchni, w której króluje naturalne jedzenie. To prosta droga do lepszego zdrowia i pomoc w zmianie przyzwyczajeń ma takie, które prowadzą do życiowej harmonii. To wreszcie styl odżywiania, którym autorki chcą zarażać, nie ze względu na panująca modę, ale na dobroczynne oddziaływanie, którego same doświadczają.

Autorki są przekonane, że czas, obecność a przede wszystkim serce włożone  w świadome gotowanie sprawi, iż rzeczywiście wydobrzejecie.

W sprawie zakupu książki prosimy o kontakt pod adresem: